default-image

Στην Ιεράπετρα τη Δευτέρα ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

Υγεία
Στην Ιεράπετρα τη Δευτέρα ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tην Ιεράπετρα θα επισκεφτεί την ερχόμενη Δευτέρα 11 Μαΐου 2015, ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Νίκος Ηγουμενίδης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη, φορείς της τοπικής κοινωνίας, τη διοίκηση, τις κλινικές και τα διάφορα τμήματα του νοσοκομείου, καθώς και το Σύλλογο Εργαζομένων, για να συζητήσουν από κοινού τα δεκάδες άλυτα προβλήματα που οδηγούν στην πλήρη απαξίωση το μοναδικό Νοσοκομείο της Νότιας Κρήτης, αλλά και για να εξεταστούν οι προτάσεις που αφορούν στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του νοσηλευτικού ιδρύματος στην ευρύτερη περιοχή.

Στις 10 το πρωί, ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Ηγουμενίδης θα έχει συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας με τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και την Επιτροπή Υγείας του Δήμου.

Στις 10:30 το πρωί, θα επισκεφθεί το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας και θα συναντηθεί με τους επικεφαλής της  Ιατρικής, της Νοσηλευτικής και της Διοικητικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου.

Στις 11:30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας και με ελεύθερη συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου πολίτη ή φορέα  επιθυμεί να συμμετάσχει.

Στην κορυφή της ατζέντας των συζητήσεων θα βρεθούν οι σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και τεχνικό προσωπικό, καθώς και η υποχρηματοδότηση του Νοσοκομείου, που δημιουργεί προβλήματα ακόμα και στην εξασφάλιση της προμήθειας τροφίμων για την σίτιση των ασθενών και του προσωπικού.      

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News