default-image

Διορισμός υπαλλήλου μετά από 6 χρόνια στο Δήμο Χερσονήσου

Κρήτη
Διορισμός υπαλλήλου μετά από 6 χρόνια στο Δήμο Χερσονήσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώτος διορισμός μόνιμου προσωπικού από το 2009 πραγματοποιήθηκε σήμερα στο δημοτικό κατάστημα Λιμένα Χερσονήσου από το δήμαρχο, κ. Γιάννη Μαστοράκη.

Ορκίστηκε η κ. Αθανασία Αλεξανδρή, ΠΕ4 Αρχιτεκτόνων, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι εργάζεται στο Δήμο Χερσονήσου από το 2009 με τα προσωρινά αποτελέσματα ως επιτυχούσα στο σχετικό διαγωνισμό, όμως η ξαφνική αναστολή των προσλήψεων μετά το Μάρτιο του 2010 "πάγωσε" το διορισμό της.

Η κ. Αλεξανδρή μέχρι σήμερα, όπως και πολλοί άλλοι στη χώρα, εργαζόταν με σύμβαση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, βάσει των προσωρινών αποτελεσμάτων που εξέδωσε ο φορέας που προκήρυξε τη θέση.

Μετά την απόφαση κατανομής προσωπικού του 2014 από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης η παρατεταμένη σε "εκκρεμότητα" κατάσταση των διοριστέων και όχι διορισμένων σήμερα φαίνεται να λαμβάνει οριστικά τέλος.

Στο Δήμο Χερσονήσου, πάντως, σύντομα αναμένονται άλλοι πέντε υπάλληλοι από το διαγωνισμό του 2008-2009, μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Στην ορκωμοσία παραβρέθηκαν η κ. Κατερίνα Τσιχλή, πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Λιμένα Χερσονήσου, και ο δ/ντής Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Νικ. Βασιλάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News