default-image

Χειροπέδες σε δύο 23χρονους για αγοραπωλησία κάνναβης

Κρήτη
Χειροπέδες σε δύο 23χρονους για αγοραπωλησία κάνναβης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο 23χρονους, που κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, συνέλαβαν χθες στο δήμο Αγίου Νικολάου, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, χθες το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 23χρονος να κινείται με δίκυκλη μοτοσυκλέτα και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν επτά συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 59,1 γραμμαρίων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, προέκυψε ότι τελικός παραλήπτης της ανωτέρω ποσότητας κάνναβης ήταν ο έτερος 23χρονος, ο οποίος αφού εντοπίστηκε συνελήφθη χθες (5/5/2015) το βράδυ από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News