default-image

Αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο μέχρι 31 Μαΐου

Κρήτη
Αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο μέχρι 31 Μαΐου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 10 έως και τις 31 Μαΐου μπορούν οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής. Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται στο χώρο του σχολείου, στις Γούρνες, στην πρώην Αμερικανική Βάση κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 8:30 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι.

Οι εξετάσεις επιλογής θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου μέχρι 19 Ιουνίου. Ο αριθμός των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α' τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου κατά το σχολικό έτος 2015-16 εκτιμάται ότι θα είναι 72, με την προϋπόθεση να έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών από την Επιτροπή Επιλογής.

Από την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου http://www.mousiko-sxoleio-irakleiou.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εφοδιαστούν την αίτηση συμμετοχής για τις εξετάσεις επιλογής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News