Ειδήσεις

Αιτήσεις για το Μουσικό Σχολείο μέχρι 31 Μαΐου

Από τις 10 έως και τις 31 Μαΐου μπορούν οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν να φοιτήσουν στο Μουσικό Γυμνάσιο Ηρακλείου να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις επιλογής. Η υποβολή αιτήσεων θα γίνεται στο χώρο του σχολείου, στις Γούρνες, στην πρώην Αμερικανική Βάση κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες από τις 8:30 το πρωί έως 2:30 το μεσημέρι.

Οι εξετάσεις επιλογής θα διεξαχθούν κατά το χρονικό διάστημα από 17 Ιουνίου μέχρι 19 Ιουνίου. Ο αριθμός των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α' τάξη του Μουσικού Γυμνασίου Ηρακλείου κατά το σχολικό έτος 2015-16 εκτιμάται ότι θα είναι 72, με την προϋπόθεση να έχουν επιτύχει τη βαθμολογική βάση. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι οι υποψήφιοι μαθητές δε χρειάζεται να έχουν μουσικές γνώσεις. Εξετάζεται η ικανότητα μουσικής αντίληψης των μαθητών από την Επιτροπή Επιλογής.

Από την ιστοσελίδα του Μουσικού Σχολείου Ηρακλείου http://www.mousiko-sxoleio-irakleiou.com οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εφοδιαστούν την αίτηση συμμετοχής για τις εξετάσεις επιλογής.

Σχόλια