default-image

Η "ψυχολόγος" ήταν... τρολ! Διαψεύδουν Εισαγγελία-ΟΚΑΝΑ

Ελλάδα
Η "ψυχολόγος" ήταν... τρολ! Διαψεύδουν Εισαγγελία-ΟΚΑΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Θύμα" αδυσώπητου... τρολαρίσματος έπεσαν τα κανάλια που έβγαλαν χθες και σήμερα το πρωί στον αέρα μια γυναίκα, που δήλωνε ότι ονομάζεται Μαρία Καλογεροπούλου και ως ιδιότητα "ψυχολόγος του ΟΚΑΝΑ", κάνοντας "αποκαλύψεις" για την υπόθεση της μικρής Άννυ!

Η γυναίκα είχε βγει σε τέσσερα τουλάχιστον εθνικά δίκτυα χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί και έλεγε ότι γνώριζε το ζευγάρι και το παρακολουθούσε για λογαριασμό του ΟΚΑΝΑ, ενώ τεράστια αίσθηση έκανε η καταγγελία της ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι και το παιδί και ότι είχε εισηγηθεί τέσσερις φορές να πάρουν την επιμέλεια από το ζευγάρι των Βουλγάρων. Μάλιστα, δε δίστασε να προχωρήσει και σε λεπτομέρειες για τα όσα υποτίθεται ότι είχε διαπιστώσει παρακολουθώντας το ζευγάρι, επί τρία χρόνια, όπως είπε.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτή από την πλευρά της πρότεινε το παιδί να μείνει με τη γιαγιά του και τον παππού του στη Βουλγαρία, ότι ο πατέρας της Άννυς ήταν διπολικός και δεν έπαιρνε τα χάπια του (τα οποία αν τα έπαιρνε δε θα είχε κανένα πρόβλημα, όπως είπε), ότι ο 27χρονος κακοποιούσε το παιδί σε γνώση της 24χρονης συντρόφου του και άλλα παρόμοια. Δε δίστασε ακόμη να επιρρίψει ευθύνες και στην εισαγγελία για αδιαφορία! «Εγώ προσωπικά είχα πάει τέσσερις φορές στον εισαγγελέα ενδοοικογενειακής βίας κύριο Σκανδάλακη και είχα ζητήσει να πάρουν από αυτούς τους γονείς την επιμέλεια του παιδιού. Όμως δεν έκανε κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας με στόμφο και απολύτως φυσιολογικά δεν κίνησε καμία υποψία. Ώσπου... ήρθε και η διάψευση του ΟΚΑΝΑ, αλλά και η άγνοια της Εισαγγελίας περί τέτοιων καταγγελιών. Συγκεκριμένα, ο ΟΚΑΝΑ υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει στο δυναμικό του καμία Μαρία Καλογεροπούλου, καθώς και ότι δεν υπάρχει φάκελος στον Οργανισμό που να αφορά τους γονείς της μικρής Άννυς.

Παράλληλα, η Εισαγγελία Αθηνών διέψευσε ότι υπάρχει φάκελος για την οικογένεια του παιδιού στον ΟΚΑΝΑ.

Επιπλέον, η Εισαγγελία Αθηνών τόνισε ότι ο ΟΚΑΝΑ δε διαθέτει ψυχίατρο με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου, ούτε υπάρχει εισαγγελέας με το επίθετο Σκανδαλάκης - όπως επικαλέστηκε η γυναίκα στους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Υπενθυμίζεται ότι, το πρωί της Τετάρτης, μία γυναίκα που υποστήριξε ότι ονομάζεται Μαρία Καλογεροπούλου και πως είναι ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ δήλωσε σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι παρακολουθούσε το ζευγάρι επί τρία χρόνια και πως είχε επανειλημμένα ζητήσει να αρθεί η κηδεμονία του παιδιού, ωστόσο δεν εισακούστηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΟΚΑΝΑ:

«Σε συνέχεια της δημόσιας αναστάτωσης που προκλήθηκε σήμερα μετά από δηλώσεις κάποιας κυρίας σε τηλεοπτικά κανάλια, ότι ως ψυχίατρος του ΟΚΑΝΑ παρακολουθούσε τους γονείς της Άννυ Μπορισόβα και μετά από ενδελεχή έρευνα που διενήργησε ο Οργανισμός, σας ενημερώνουμε ότι:

Στο ανθρώπινο δυναμικό του ΟΚΑΝΑ δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ εργαζόμενη οποιασδήποτε ειδικότητας με το όνομα Μαρία Καλογεροπούλου. Από τον ΟΚΑΝΑ τηλεφωνικά αναζητήθηκε αλλά δε βρέθηκε να υπάρχει το όνομα της κ. Μαρίας Καλογεροπούλου ούτε στους Ιατρικούς Συλλόγους Αθήνας ή Πειραιά.

Από τα αρχεία του θεραπευτικού προγράμματος υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ δε βρέθηκε να είναι μέλη ούτε ο πατέρας Στανισλάβ Μπακαρτζίεφ ούτε η μητέρα Ντιμιτρίνα Μπορισόβα. Ούτε βρέθηκαν αιτήσεις τους σε αναμονή για ένταξη στο πρόγραμμα υποκατάστασης. Τα ονόματά τους δε βρέθηκαν, επίσης, σε κανένα αρχείο κάποιας άλλης δομής ή υπηρεσίας του Οργανισμού.

Ο ΟΚΑΝΑ θεωρεί ότι τόσο επώδυνα περιστατικά, όπως η περίπτωση της Άννυ, που συνδέονται με έντονη δημόσια συναισθηματική φόρτιση, θα πρέπει αντιμετωπίζονται με πολλή προσοχή και ευαισθησία από όλες τις πλευρές και να αξιολογούνται η αξιοπιστία και η εγκυρότητα των πηγών, από τις οποίες αντλούνται όσες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα σχετικές ή μη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News