default-image

Γνωριμία με τον τόπο μας

Γνωριμία με τον τόπο μας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη συμμετοχή ωφελούμενων γυναικών στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης "Οι Γυναίκες για τις Γυναίκες, Women 4 Women", ολοκληρώθηκαν δύο ακόμη περιπατητικές εκδρομές, την Κυριακή 22 Μαρτίου στη Μονή Γκουβερνιώτισσα-Κουμαρόδασος-Σφεντύλι, Αποσελέμη και την Κυριακή 19 Απριλίου στην Κερά-Φαράγγι Ρόζας- Γωνιές-Αβδού.

«Οι περιπατητικές εκδρομές πραγματοποιήθηκαν ως δράση του Προγράμματος "Γνωριμία με τον τόπο μας", που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα "Οι Γυναίκες για τις γυναίκες, Women 4 Women", το οποίο δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης των ωφελούμενων γυναικών σε σημεία πολιτισμού, τέχνης και φυσικής ομορφιάς του Δήμου Χερσονήσου. Η ΜΚΟ "Ίριδα" συνεργάστηκε για τη διοργάνωση των εκδρομών με τον Ορειβατικό Σύλλογο Λασιθίου», αναφέρει η πρόεδρος της ΜΚΟ Ίριδας κ. Ρένια Δρόσου.

Η Πράξη υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Διοικητική Μεταρρύθμιση 2007-2013" με τελικό δικαιούχο την «Ειδική Υπηρεσία Συντονισμού, Διαχείρισης και Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Δράσεων του Υπουργείου Εσωτερικών (ΕΥΣΥΔΕ-ΥΠΕΣ)».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News