Ειδήσεις

Παρέμβαση Αρναουτάκη σε ημερίδα του ΤΕΙ για την κρίση

Στη στήριξη συνεργασιών και δράσεων από την Περιφέρεια για τη δημιουργία ευκαιριών στην κοινωνία, την αγορά εργασίας αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Κρήτης  Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας σήμερα σε πολυπληθές ακροατήριο φοιτητών, εκπαιδευτικών, επιχειρηματιών, φορέων, στην 3η ημερίδα της σχολής Διοίκησης και Oικονομίας του ΤΕΙ Κρήτης.

Ο περιφερειάρχης στην τοποθέτηση του στο θέμα της ημερίδας "Επαφή με την πραγματικότητα-Η κρίση φέρνει ευκαιρίες" εξέφρασε την αλληλεγγύη και στήριξη του στην αγωνία των νέων, επισημαίνοντας ότι χρειάζεται συστράτευση όλων για την αντιμετώπιση της κατάστασης από τα  προβλήματα που δημιουργεί η κρίση. Μάλιστα ο κ. Αρναουτάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία της Περιφέρειας με τους τοπικούς φορείς αλλά και τα ερευνητικά ιδρύματα και τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν μέσω της τεχνολογίας, και της καινοτομίας.

«Για το σκοπό αυτό ως Περιφέρεια Κρήτης συνεργαζόμαστε καθημερινά με το ΤΕΙ Κρήτης, το Πανεπιστήμιο, το ΙΤΕ και τα υπόλοιπα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα του νησιού προκειμένου από κοινού να θέσουμε τα θεμέλια για τη δημιουργία ενός πρότυπου οικοσυστήματος γνώσης και καινοτομίας ικανό να δώσει ευκαιρίες σε νέες επιχειρηματικές πρωτοβουλίες που θα αναληφθούν από εσάς τους αυριανούς ανθρώπους της παραγωγής και της διοίκησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης, ο οποίος και απεύθυνε συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την πραγματοποίηση της επίκαιρης και ενδιαφέρουσας ημερίδας.

Σχόλια