default-image

Τη Δευτέρα ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στην Ιεράπετρα

Λασίθι
Τη Δευτέρα ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης στην Ιεράπετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ιεράπετρα θα μεταβεί την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 το πρωί ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, κ. Νίκος Ηγουμενίδης, προκειμένου να συναντηθεί με τον δήμαρχο, φορείς της τοπικής κοινωνίας, στελέχη και Δ/νσεις του νοσοκομείου, σωματεία εργαζομένων, για να συζητήσουν από κοινού προβλήματα και να εξετασθούν προτάσεις  που αφορούν στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Ιεράπετρας και τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην περιοχή.

Στις 10.00 π.μ., ο διοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Νίκος Ηγουμενίδης θα έχει συνάντηση στο Δήμο Ιεράπετρας με τον δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη και την Επιτροπή Υγείας του Δήμου.

Στις 10.30 π.μ., ο κ. Νίκος Ηγουμενίδης θα επισκεφθεί το Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας και θα συναντηθεί με τις Διευθύνσεις Ιατρικής, Νοσηλευτικής και της Διοικητικής Υπηρεσίας, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τμήματα και κλινικές του νοσοκομείου.

Στις 11.30 π.μ., στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.-Κ.Υ. Ιεράπετρας θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τον Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, την Επιτροπή Αγώνα Ιεράπετρας και με ελεύθερη συμμετοχή κάθε ενδιαφερομένου πολίτη ή φορέα που επιθυμεί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News