default-image

Συνάντηση Π. Πετράκη με τον πρωτοπρεσβύτερο Γ. Μαρνέλο

Κρήτη
Συνάντηση Π. Πετράκη με τον πρωτοπρεσβύτερο Γ. Μαρνέλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη επισκέφτηκε την Δευτέρα 4 Μαΐου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Μαρνέλος μαζί με συνεργάτες του.

Η Περιφέρεια Λασιθίου παρακολουθεί στενά το έργο που αναπτύσσει το Ινστιτούτο και αποτελεί αρωγό των προσπαθειών του στην ενίσχυση της επιστημονικής και παιδαγωγικής έρευνας στην Ορθόδοξη παράδοση, τη θεολογία και τον πολιτισμό.  

«Το Ινστιτούτο Ελληνικής Γλώσσας Ορθοδόξου Θεολογίας και Πολιτισμού μέσω της συστηματικής οργάνωσης προγραμμάτων εκμάθησης και βελτίωσης της Ελληνικής Γλώσσας, Ορθοδόξου Θεολογίας, Βυζαντινής Τέχνης, Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, λαογραφίας και γενικότερα της συστηματικής μελέτης του Ορθόδοξου Ελληνικού Πολιτισμού που επιχειρεί συμβάλλει καθοριστικά στην προβολή του Λασιθίου και ειδικότερα της πόλης του Αγίου Νικολάου», σημείωσε η αντιπεριφερειάρχης Π. Πετράκη.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε αφού συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου με τις μελλοντικές δράσεις του Ινστιτούτου και στην εξέλιξη των επαφών με τους λαούς που μας συνδέουν κοινά θρησκευτικά και πολιτιστικά βιώματα όπως είναι η Ρωσία.   

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News