default-image

Συγκινητική ιστορία: Ο σκύλος την ακολουθεί παντού (video)

Κόσμος
Συγκινητική ιστορία: Ο σκύλος την ακολουθεί παντού (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 3χρονη Αλίντα είναι ένα κοριτσάκι 3 χρονών που μαζί με τον κύριο Γκιμπς κάνουν το τέλειο ζευγάρι. Η ιστορία τους έχει κάνει πολλούς να συγκινηθούν.

Παρόλο που η Αλίντα πάσχει από μια σπάνια διαταραχή του πνεύμονα (Νευροενδοκρινής Υπερπλασία της παιδικής ηλικίας), ο κύριος Γκιμπς, τη βοήθησε να είναι ατρόμητη.

Αν δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, ο κύριος Γκιμπς είναι ο σύντροφος-σκύλος της Αλίντα. Εκτός από σκύλος όμως είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ο σκύλος της μικρής κουβαλάει το οξυγόνο της και βρίσκεται πάντα κοντά της σε κάθε βήμα που κάνει.

Δείτε παρακάτω την όμορφη ιστορία τους που θα σας συγκινήσει.

Η Αλίντα διαγνώστηκε με την σπάνια αυτή ασθένεια ενώ ήταν μόλις 9 μηνών. Προκειμένουν να αναπνέει το κοριτσάκι χρειάζεται μόνιμη παροχή οξυγόνου από φιάλες οι οποίες είναι βαριές και δύκολα μετακινούνται.

Ο πατέρας της, ο οποίος είχε φτιάξει ειδικό καροτσάκι μεταφοράς για το οξυγόνο, έπρεπε τώρα να βρει μία λύση ώστε η κόρη του να μπορεί να βγει έξω και να παίξει όπως όλα τα φυσιολογικά παιδιά.

Η λύση λεγόταν "κύριος Γκιμπς". Το σκυλί αυτό (που είναι ακόμα κουτάβι) έχει μία πολύ σημαντική δουλειά: Να κουβαλάει τις φιάλες οξυγόνου της μικρής ώστε εκείνη να μπορεί να κινείται ελεύθερα.

Τη συνοδεύει στο πάρκο, κάνει μαζί της τσουλήθρα παίζουν με το μπαλάκι και περιμένει υπομονετικά δίπλα στην κούνια μέχρι η Αλίντα να ευχαριστηθεί το παιχνίδι της. Με λίγα λόγια, είναι ο καλύτερος και πιο πιστός φίλος της.

Οι γονείς φροντίζουν καθημερινά για την αντιμετώπιση της ασθένειας του παιδιού τους και όπως είναι φυσικό έχουν τις δικές τους αγωνίες για το πώς θα εξελιχθεί η νόσος καθώς η Αλίντα θα μεγαλώνει. Ωστόσο μπορούν πλέον να είναι ήσυχοι ότι το κοριτσάκι τους έχει ένα φύλακα-άγγελο, τον κύριο Γκιμπς!

Πηγή: mothersblog.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News