default-image

Σεμινάρια για την ανίχνευση δυσκολιών σε νήπια

Ελλάδα
Σεμινάρια για την ανίχνευση δυσκολιών σε νήπια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιμορφωτικά σεμινάρια διοργανώνει στο Ηράκλειο η Σχολική Σύμβουλος της 19ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής δρ Νίκη Δεληκανάκη. Τα σεμινάρια έχουν ως γενικό τίτλο "Πρώιμη ανίχνευση δυσκολιών νηπίων - Ψυχοπαιδαγωγική υποστήριξη με κατάλληλες εκπαιδευτικές μεθόδους και υλικά".

Τα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Μαΐου και το Σάββατο 9 Μαΐου, απευθύνονται σε νηπιαγωγούς της 19ης Περιφέρειας, και όχι μόνο. Μπορούν επίσης να τα παρακολουθήσουν φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων Προσχολικής Εκπαίδευσης και Τμημάτων Ψυχολογίας, των δύο τελευταίων εξαμήνων και απόφοιτοι αδιόριστοι, κατόπιν δήλωσης συμμετοχής στην αρμόδια Σχολική Σύμβουλο στην εξής διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου: [email protected]

Η διεξαγωγή των σεμιναρίων θα γίνει στο αμφιθέατρο των 28ου & 57ου Δημ. Σχολείων Ηρακλείου, Παπαγιάννη Σκουλά 10 (συνέχεια οδού Θερίσσου). Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ τα νηπιαγωγεία της 19ης Περιφέρειας θα παραμείνουν κλειστά την Παρασκευή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι νηπιαγωγοί που επιθυμούν να τα παρακολουθήσουν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News