default-image

Με εντολές βαρυποινίτη μοίραζαν ηρωίνη στο Ηράκλειο

Κρήτη
Με εντολές βαρυποινίτη μοίραζαν ηρωίνη στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαβόητος κακοποιός με θητεία σε όλα τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας ήταν ο εντολέας των δυο Ηρακλειωτών που «έσπρωχναν» στις πιάτσες των τοξικομανών του Ηρακλείου ένα φορτίο ηρωίνης.  Τα δυο βαποράκια  31 και 40 ετών έπεσαν στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου χθες το μεσημέρι, όταν έγινε έφοδος στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν.

Στη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκε έρευνα στις οικίες του 31χρονου και του 40χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά: 82 αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολική ποσότητα ηρωίνης  121,6 γραμμάρια, το χρηματικό ποσό των 1.065 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, δύο ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα δισκία ναρκωτικών φαρμάκων.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, διακινούσαν ποσότητες ηρωίνης, κατ΄ εντολή 59χρονου γνώριμου των διωκτικών αρχών  ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές της Πάτρας. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News