Ειδήσεις

"Υπομονή μέχρι τον Ιούνιο για το λαθρεμπόριο"

«Πίστωση χρόνου» μέχρι και τον Ιούνιο από τους βενζινοπώλες προς την κυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της περί αντιμετώπισης της λαθρεμπορίας καυσίμων με την επέκταση τοποθέτησης των συστημάτων ελέγχου εισροών-εκροών σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού της αγοράς καυσίμων.

Το παραπάνω ανέφερε μιλώντας στο ενημερωτικό μαγκαζίνο του Ράδιο 9,84 ο αντιπρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Βαγγέλης Κώτσος, μετά τις διαρροές ότι η τοποθέτηση των συστημάτων, η γενική απογραφή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αγορά και των αποθηκευτικών μέσων που διαθέτουν και η προσθήκη ιχνηθέτη στα καύσιμα που χρησιμοποιούνται ως «πρώτη ύλη» για λαθρεμπόριο είναι ορισμένα από τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση για την πάταξη της παράνομης διακίνησης καυσίμων, τα οποία θα περιληφθούν στο πολυνομοσχέδιο.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα τα όποια μέτρα ελήφθησαν αφορούσαν μόνο στους βενζινοπώλες. Η αλήθεια είναι ότι εμείς είμαστε που βάζουμε λουκέτο. Που οι επιταγές μας είναι στον αέρα. Ο Ιούνιος θα δείξει ποιες είναι οι πραγματικές τους προθέσεις», πρόσθεσε.

Σχόλια