default-image

Μικρή Άννυ: Ένταλμα σύλληψης και κατά της μητέρας της

Ελλάδα
Μικρή Άννυ: Ένταλμα σύλληψης και κατά της μητέρας της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένταλμα σύλληψης εκδίδεται και για τη μητέρα της μικρής Άννυς, με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δραματικά δεδομένα, πίσω απ' την εξαφάνιση του παιδιού, βρίσκεται ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται για τη δολοφονία της.

Ο 27χρονος παιδοκτόνος, ομολόγησε το φόνο και συνεχίζεται η ανάκριση για να πει με κάθε λεπτομέρεια τι ακριβώς έχει συμβεί.

Το κορίτσι είχε εξαφανιστεί από την 24η Απριλίου και οι γονείς του, που κατήγγειλαν την εξαφάνιση, είχαν πέσει σε αντιφάσεις, προκαλώντας υποψίες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων των εγκληματολογικών εργαστηρίων, στο σπίτι της οικογένειας επί της οδού Μιχαήλ Βόδα βρέθηκε μικρή ποσότητα αίματος του κοριτσιού. Το αίμα βρέθηκε κοντά στη λεκάνη, κάτι που δένει με μια φράση που είχε πει ο ίδιος στους αστυνομικούς, όταν είχε εξεταστεί πριν λίγες μέρες.

Ο πατέρας φέρεται να είχε πει: "Νομίζετε ότι έχω σκοτώσει το παιδί μου, το έχω κάνει κομμάτια και το έχω πετάξει σε καμιά λεκάνη";

Κομβικές θεωρούνται οι καταθέσεις φίλων του πατέρα, μεταξύ των οποίων και ενός συγκάτοικού του, ο οποίος έδωσε σημαντικές πληροφορίες για την υπόθεση. Συγκεκριμένα, δεν γνωρίζει τι έγινε με το πτώμα του παιδιού, αλλά έχει υποδείξει τον δράστη, αλλά και το τι έκανε αφού σκότωσε το παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να διερευνάται από την αστυνομία, ύστερα από τη δήλωση εξαφάνισης που έκανε η 43χρονη μητέρα του κοριτσιού, επίσης υπηκόου Βουλγαρίας, η οποία αρχικά ισχυρίστηκε ότι την απήγαγε κάποια γνωστή της, αλλά στην συνέχεια άλλαξε την κατάθεση της.

Στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή "Φως στο τούνελ" παρουσιάζονται οι γονείς τις πρώτες μέρες των ερευνών. Ο Ο 27χρονος πατέρας που παρουσιάζεται με το όνομα «Σάββας», δεν το παραδέχεται και λέει ότι είναι ένας φίλος.

Η 25χρονη Δημητρίνα Μπορίσοβα Βουλγαρικής καταγωγής, από την πρώτη στιγμή έπεφτε σε αντιφάσεις σχετικά με το πώς εξαφανίστηκε η κόρη της. Στην αρχή έλεγε στους Αστυνομικούς ότι το κοριτσάκι χάθηκε απ' την αγκαλιά μιας συμπατριώτισσας της με το όνομα Σύλβια, η οποία θα το πρόσεχε όσο εκείνη θα έλειπε για λίγες μέρες στο εξωτερικό. Στη συνέχεια κατέθεσε ξανά στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων. Παραδέχτηκε ότι είπε ψέματα προκειμένου να καλύψει το σύντροφό της και πατέρα της Άννυ, στον οποίο είχε αναθέσει τη φύλαξη του παιδιού για όσο διάστημα θα έλειπε.

Όπως αποκάλυψε η μητέρα της Άννυ στο "Τούνελ", βρισκόταν στο Βερολίνο από τις 20 Μαρτίου και επέστρεψε στις 22 Απριλίου. Λίγες μέρες πριν είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Άννυ που βρισκόταν με τον πατέρα της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα 73 όπου έμεναν. Τη μέρα που γύρισε στην Αθήνα ο σύντροφός της, της αποκάλυψε πως το παιδί χάθηκε το πρωί της Κυριακής 19 Απριλίου. Όπως της είπε, εκείνος κοιμόταν και το κοριτσάκι πρέπει να άνοιξε την πόρτα και να βγήκε στο δρόμο. Από κοινού συμφώνησαν να μην πάνε στην Αστυνομία αλλά να ταξιδέψουν στη Βουλγαρία για να συμβουλευτούν τους γονείς της μητέρας πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Ισχυρίστηκε πως ο λόγος που δεν είπε από την αρχή την αλήθεια και δημιουργήθηκε το μπέρδεμα με την ακριβή ημερομηνία εξαφάνισης του παιδιού, ήταν για να καλύψει το σύντροφό της, που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Ο Σάββας Βαρκατσίεφ, πατέρας της 4χρονης Άννυ, είπε στην Αγγελική Νικολούλη ότι κοιμόταν μαζί με το παιδί σε ένα καναπέ-κρεβάτι και δεν κατάλαβε πότε ξύπνησε. Έκρυβε συνήθως τα κλειδιά του σπιτιού γιατί η Άννυ τα έβρισκε και προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα. Εκείνη τη νύχτα όμως τα είχε ξεχάσει πάνω στην πόρτα. Είπε στη δημοσιογράφο ότι η σύντροφός του δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και αναλαμβάνει πλήρως αυτός την ευθύνη για την εξαφάνιση του παιδιού.

Πηγή: news247.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News