default-image

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του Melini Travel στις καταγγελίες

Τι απαντά ο ιδιοκτήτης του Melini Travel στις καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά μιλάει αποκλειστικά στο portal neakriti.gr ο ιδιοκτήτης του τουριστικού γραφείου Melini Travel στην Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο, για τις καταγγελίες εις βάρος του από καθηγητές και μαθητές του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, που, όπως είπαν, τους άφησε «ξεκρέμαστους» για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής εκδρομής Comenius.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι και αυτός θύμα συνεργαζόμενου μαζί του πρακτορείου από την Αθήνα και πως τα 20.785 ευρώ που του είχαν καταβληθεί από το 2ο Λύκειο της Αλικαρνασσού τα χρησιμοποίησε για να καλύψει άνοιγμα που του είχε δημιουργήσει η προαναφερόμενη συνεργασία.

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο neakriti.gr, «τα χρήματα αυτά (20.785 ευρώ) τα χρησιμοποίησα για να μη μείνουν στη Ρώμη δύο άλλα σχολεία, μετά το ντόμινο των εξελίξεων του χονδρέμπορα της Αθήνας, που μου πήρε τα λεφτά, δεν πλήρωσε το ξενοδοχείο αλλά δεν πλήρωσε ούτε τα πούλμαν…».

«Δεν έβαλα τα λεφτά στην τσέπη και εξαφανίστηκα», συμπληρώνει ο ιδιοκτήτης του τουριστικού πρακτορείου Melini Travel. «Οι άνθρωποι έχουν δίκιο. Ήταν λάθος δικό μου στην ουσία. Μάζευα τα χρήματα για να καλύψω το κενό και ήθελα ακόμα 3.000, για τα οποία είχα στηριχτεί σε ένα φίλο που έλεγε πως θα μου τα έφερνε στις 3 το απόγευμα του Σαββάτου και τελικά δεν μου τα έφερε και έτσι δημιουργήθηκε η όλη ιστορία».

Ο ιδιοκτήτης απάντησε και για τους ισχυρισμούς καθηγητών και μαθητών ότι ήταν άφαντος ενώ τον έψαχναν για εξηγήσεις, λέγοντας πως «ενημέρωσα τους καθηγητές και το λυκειάρχη το Σάββατο για το θέμα, από τη στιγμή που δεν είχα συγκεντρώσει το ποσό των 3.000 ευρώ. Ειδοποίησα μάλιστα το σχολείο ότι δεν μπορούμε να τους πάμε και συναίνεσα στην απόφασή τους να μου κάνουν μήνυση… Συμφώνησα με το λυκειάρχη και του είπα "κάνε τις απαιτούμενες κινήσεις στην Αστυνομία"».

Όσο για τα χρήματα των γονέων που έδωσαν και τι θα γίνει τελικά με το ποσό των 20.785 ευρώ, είπε: «Η ελληνική αποστολή για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα ήταν 9 άτομα και απ' ό,τι πληροφορήθηκα θα ταξιδέψουν αύριο (σ.σ. σήμερα) Δευτέρα αεροπορικώς στον προορισμό τους. Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά, που αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση από την αποστολή, θα τους επιστραφούν τα χρήματα το συντομότερο δυνατό».

Λευτέρης Κουμαντάκης, Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News