default-image

Στην τελική ευθεία ενόψει της γ.σ. στον ΟΦΗ

Αθλητισμός
Στην τελική ευθεία ενόψει της γ.σ. στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Αναλλοίωτη είναι η κατάσταση στον ΟΦΗ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το επόμενο... βήμα που αφορά το αύριο της ομάδας σε διοικητικό επίπεδο. Διεργασίες, συζητήσεις, ζυμώσεις και το αντίστροφο, αλλά μέχρι εκεί. Καμία πλευρά δεν ανοίγει τα... χαρτιά της ή δεν έχουν οδηγήσει κάπου οι μέχρι τώρα επαφές.

Μένουν δύο εβδομάδες περίπου για τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης και ίσως αυτό περιμένουν κάποιοι, ώστε να πέσει... φως στις προθέσεις τους.

Ο Μανόλης Παπακαλιάτης είναι από αυτούς που έχει κάνει συζητήσεις για το διοικητικό πεδίο με ανθρώπους του επιχειρηματικού κόσμου. Πληροφορίες λένε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό και η κατάσταση δεν έχει αλλάξει από τη μέρα που ανέλαβε αυτήν την πρωτοβουλία. Μάλιστα, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, από τις μέχρι τώρα συζητήσεις έχει συναντήσει μια επιφυλακτική στάση ή κατά μια άλλη έννοια στάση αναμονής. Άμεση ανταπόκριση δεν υπήρξε, καθώς φαίνεται ότι οι περισσότεροι θεωρούν πως η γενική συνέλευση θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις προθέσεις τους.

Από την άλλη, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ, Νίκος Μαχλάς, έχει κάνει τις επαφές του, όμως το τελευταίο διάστημα τηρεί σιγή ιχθύος. Πληροφορίες λένε ότι θέλει να «ζυγίσει» πολύ καλά όλα τα δεδομένα, πριν πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Στο μεταξύ, ούτε από την πλευρά του Ερασιτέχνη ΟΦΗ προκύπτει κάτι ουσιαστικό και η επόμενη εβδομάδα θα θέσουν εκ νέου επί τάπητος τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Με τα μέχρι τώρα στοιχεία υπάρχουν κάποια δεδομένα που έχουν τη σημασία τους ενόψει της συνέλευσης. Ένα από αυτά είναι ποιοι μέτοχοι θα καταθέσουν τις μετοχές τους, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου και από την άλλη ποιες είναι οι προθέσεις τους. Επιπλέον, ερωτηματικό είναι αν προκύψει αιρετή διοίκηση ή αν χρειαστεί να πορευτεί η ΠΑΕ στη δεύτερη συνέλευση, ξανά με σχήμα διορισμένο από το Ειρηνοδικείο.

Πάντως, αυτό που τονίζεται τελευταία από το ευρύτερο παραγοντικό πεδίο είναι ότι για την επόμενη μέρα σε διοικητικό επίπεδο υπάρχουν κάποιες βασικές προϋποθέσεις. Η καλώς εννοούμενη... τρέλα για το ποδόσφαιρο, η οικονομική ευχέρεια και η αγάπη για την ομάδα, ενώ «κλειδί» χαρακτηρίζεται το να υπάρχει πλάνο μακροπρόθεσμο για την επιστροφή του ΟΦΗ εκεί που ανήκει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News