Ειδήσεις

"Είναι έγκλημα να αλλοιώσουμε την Αριστερά"

«Αρκετά έχει πληγωθεί ο Έλληνας από τα μνημόνια. Αρκετά έχει "βιαστεί" ο Έλληνας από το πολιτικό σύστημα, που τον οδήγησε στα μνημόνια. Αρκετά πέρασε ο Έλληνας, για να αναδείξει κυβέρνηση Αριστεράς», αναφέρει σε δήλωσή του ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης.

«Οφείλουμε λοιπόν, να διαφυλάξουμε την Αριστερά», συνεχίζει. «Όμως, Αριστερά με μείωση μισθών, μείωση συντάξεων, με 16 αιματηρές ρήτρες, χωρίς αφορολόγητο, με ΕΝΦΙΑ και όχι φορολόγηση μεγάλου πλούτου, χωρίς συλλογικές συμβάσεις αξιοπρέπειας, χωρίς δίκαιο ασφαλιστικό, χωρίς ισχυρό κοινωνικό κράτος, χωρίς δημόσιες τράπεζες προς όφελος των πολιτών, χωρίς ανάκαμψη ανεργίας, χωρίς παραγωγή από τον Έλληνα, χωρίς δημόσια περιουσία στα χέρια του Έλληνα, δεν υπάρχει.

Τα νούμερα, όπως τα δίνουν, δίχως διαγραφή επαχθούς, απεχθούς και επονείδιστου χρέους, δίχως να πληρώσουν οι λίστες της ντροπής, οι offshore εταιρείες, οι εμβασματούχοι του εξωτερικού, οι οποίοι είναι παράνομοι, οι δρώντες με τριγωνικές συναλλαγές, οι συμμετέχοντες σε καρτέλ, εκείνοι που φοροδιαφεύγουν, εκείνοι που εισφοροδιαφεύγουν και εκείνοι που φοροαπέχουν, δε θα δώσουν αξιοπρεπή λύση.

Άρα, ή μας αφήνουν να κυβερνήσουμε, όπως λένε οι αρχές μας, ή θα απευθυνθούμε στο λαό και αυτός ό,τι αποφασίσει.

Να αλλοιώσουμε τις αρχές της Αριστεράς είναι έγκλημα ιστορικό, πατριωτικό και εθνικό και δεν έχουμε την εξουσιοδότηση από την ηθική μας να το πράξουμε», καταλήγει ο βουλευτής.

Σχόλια