Ειδήσεις

Ανεβαίνει η θερμοκρασία από σήμερα

Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας και σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 15 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες, και 16 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, σύμφωνα με το meteo.gr.

Αναλυτικότερα, ηλιόλουστος θα είναι ο καιρός σήμερα στην Κρήτη. Η θερμοκρασία κατά τόπους θα φτάσει και στους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έντασης 3-4 μποφόρ.

Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Αττική-Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Σχόλια