Ειδήσεις

Το Φροντιστήριο "Θεμέλιο" δίπλα σε μαθητές και γονείς

Οι πανελλαδικές εξετάσεις που πλησιάζουν σε λίγες ημέρες από σήμερα, αποτελούσαν ανέκαθεν  μια ψυχοπιεστική κατάσταση για τους εφήβους αλλά και για την οικογένεια και την καθημερινότητά τους. Γι' αυτό το λόγο για τρίτη συνεχή χρονιά το Φροντιστήριο "Θεμέλιο" πρωτοπορεί.

Οι υποψήφιοι μαθητές των πανελλαδικών αλλά και οι γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με συμβουλευτικό ψυχολόγο αλλά και με ειδική διατροφολόγο με σκοπό να γνωρίσουν τις καλύτερες δυνατές μεθόδους καταπολέμησης του άγχους και του στρες, που καταβάλλει τους ίδιους λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Θεμέλιος λίθος η ψυχολογική υποστήριξη που προσέφερε το φροντιστήριο, μιας και οι ίδιοι οι μαθητές είναι πεπεισμένοι πως η εν λόγω προσπάθεια, αποτελεί προνόμιο για την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η πολυσήμαντη πρωτοβουλία του φροντιστηρίου Θεμέλιο, έκανε μαθητές και γονείς να ξεδιπλώσουν τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους ,αναφορικά με το άγχος των εξετάσεων, με τον ψυχολόγο Μάνο Καργάκη και την διατροφολόγο Εύα Κουρούπη να δίνουν τις απαραίτητες συμβουλές για καθαρή σκέψη και καλή επιτυχία στις πανελλαδικές.

Σχόλια