Ειδήσεις

Ευχαριστούν θερμά όσους στάθηκαν στο πλευρό τους

Η οικογένεια της άτυχης 43χρονης Χρυσής Κουδουμαλιωτάκη-Κλεισαρχάκη, η οποία "έσβησε" το μεσημέρι της προηγούμενης Τρίτης στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ πριν έδωσε άνιση μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όταν έπεσε θύμα τροχαίου, ευχαριστεί θερμά και ολόψυχα όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους που στάθηκαν στο πλευρό τους τη δύσκολη ώρα του αποχαιρετισμού της αγαπημένης τους συζύγου, μητέρας, κόρης και αδελφής.

Όπως αναφέρουν: «Πρώτα απ' όλα έχουμε χρέος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Βενιζέλειου Νοσοκομείου που κατέθεσαν κάθε επιστημονική και ανθρώπινη προσπάθεια, στη μάχη που έδωσε η Χρυσή για να κρατηθεί στη ζωή. Στάθηκαν στο πλευρό το δικό της και το δικό μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την προσπάθεια τους.

Ευχαριστούμε από τα βάθη της ψυχής μας όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Συγγενείς, φίλους και όλο τον κόσμο που βρέθηκαν κοντά μας τις δύσκολες αυτές και πολύ οδυνηρές στιγμές για κάθε άνθρωπο ιδίως όταν έρχονται τόσο πρόωρα και άδικα όσο οι συνθήκες που μας στέρησαν την παρουσία της Χρυσής  από τη ζωή μας. Η παρουσία σας δίπλα μας ήταν πολύτιμη. Μας έδωσε ελπίδα, δύναμη και παρηγοριά».

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο που έμελλε να κόψει απροσδόκητα το νήμα της ζωής της άτυχης γυναίκας, σημειώθηκε στις 16 Απριλίου, στην οδό Ανθέων στο Ηράκλειο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο μοτοποδήλατο. Αν και οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος δεν είναι πλήρως γνωστές, σύμφωνα με περιγραφές το θύμα εκσφενδονίστηκε πολλά μέτρα μακριά και χτύπησε με το κεφάλι στο οδόστρωμα με συνέπεια να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σχόλια