default-image

Με επιτυχία ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

Κρήτη
Με επιτυχία ο 5ος Ποδηλατικός Γύρος Πεδιάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μικροί και μεγάλοι ανέβηκαν στα ποδήλατά τους και με αφετηρία τους Αποστόλους, αφότου διένυσαν 15 χιλιόμετρα περνώντας από Σαμπά, Βόνη και Ζωφόρους τερμάτισαν στη λίμνη  του Θραψανού.

Πεντακόσια εξήντα και πλέον άτομα έλαβαν μέρος φέτος στον πέμπτο ποδηλατικό γύρο Πεδιάδας που πλέον αποτελεί θεσμό. Η οργάνωση της ποδηλατοβόλτας ήταν άψογη και η διαδρομή που επιλέχτηκε από τους διοργανωτές πλούσια σε φυσική ομορφιά που ικανοποίησε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του είδους.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι των περιοχών από όπου πέρασαν οι ποδηλάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε. Ανανεώνοντας το καθιερωμένο ραντεβού τους την πρώτη Κυριακή του Μαΐου του 2016. το γλέντησαν παρέα με τους συμμετέχοντες με καλή μουσική και φαγητό δίπλα στη λίμνη του  Θραψανού.

Την ίδια ώρα στο Αρκαλοχώρι εκατοντάδες άτομα έλαβαν μέρος στον αγώνα 5 χιλιόμετρων χρώμα run και το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Τα χρωματιστά χιλιόμετρα διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας ΑΘΛΗ.Σ.Υ ενώ οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος και στο υπαίθριο πάρτι που στήθηκε για την περίσταση. Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μαρία Μαυρομάτη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News