default-image

«Χαρτί και καλαμάρι» από τους διαιτητές

Μπάσκετ
«Χαρτί και καλαμάρι» από τους διαιτητές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβαρυντικό για τον Παναθηναϊκό είναι το φύλλο αγώνα που συνέταξαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό κ. Γκόντας, Ψαριανός και Αναστόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα.

«Στο 8'15 πριν από τη λήξη της Β' Περιόδου οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν εν χορώ με το σύνθημα «γαμ…ι ο θρύλος και ο Πειραιάς» και «Π…ς γιοί Ολυμπιακοί» 7'56 πριν από τη λήξη της Γ' Περιόδου οπαδοί του Παναθηναϊκού έβριζαν εν χορώ «ΠΑΟ γερά και γ… τα μ....ά».

7'22, 7'18 και 5'16 πριν τη λήξη της Γ' περιόδου οπαδοί του ΠΑΟ έριξαν κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου.

3'11 οπαδοί του ΠΑΟ πέταξαν 2 κροτίδες εκτός αγωνιστικού χώρου κροτίδα λάμψης και καπνού. Στο ίδιο λεπτό οι οπαδοί του ΠΑΟ έβριζαν εν χορώ «Σπανούλη μπ… π… γιε», έγινε διακοπή, παρατήρηση και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα.

«1:30 πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου ομάδα οπαδών αποτελούμενη από 40-50 άτομα που βρίσκονταν στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού, κινήθηκαν απειλητικά και έσπρωξαν το προστατευτικό κιγκλίδωμα του πάγκου και προσπάθησαν να επιτεθούν στους ανθρώπους που βρίσκονταν στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ οι υπόλοιποι οπαδοί ταυτόχρονα πετούσαν εναντίον των παικτών του Ολυμπιακού και των συνοδών δεκάδες κέρματα, αναπτήρες και πλαστικά μπουκάλια με νερό.

Σε αυτό το σημείο η ομάδα του Ολυμπιακού αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από δική μας προτροπή ο αγώνας διεκόπη για 20 λεπτά, αφού η αστυνομία και οι παράγοντες του ΠΑΟ εγγυήθηκαν την ασφάλεια των παικτών και συνοδών του Ολυμπιακού, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. 15 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα, οπαδοί του Παναθηναϊκού, έβριζαν με το σύνθημα «Σπανούλη μπ… που… γιε».

Σε αυτό το σημείο έγινε δεύτερη παρατήρηση στην ομάδα του Παναθηναϊκού για διακοπή του αγώνα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα. Ο αγώνας συνεχίστηκε και τέλειωσε κανονικά και η αποχώρηση των παικτών και τον συνοδών του Ολυμπιακού έγινε με πλήρη ασφάλεια».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News