Ειδήσεις

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον εκδότη Γιώργο Πετράκη

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πετράκης, ένας παλαίμαχος δημοσιογράφος του Ηρακλείου και ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Πόρο. Η ταφή θα γίνει στη συνέχεια στο νέο κοιμητήριο.

Ο Γιώργος Πετράκης διετέλεσε εκδότης των εφημερίδων "Κρήτη του Βενιζέλου", "Φούτμπολ" και "Ηρακλειώτικα Νέα", ενώ η προσφορά του στον τοπικό αθλητισμό ήταν μεγάλη, όπου υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος πάνω επί τέσσερις δεκαετίες.

Η έδρα του ήταν στην οδό Κομνηνών 25 (όπου είναι και το σπίτι της οικογένειάς του). Ασχολήθηκε με όλα τα είδη του ρεπορτάζ, ενώ ιδιαίτερα σημαντική είναι η βοήθειά του στη δεκαετία του 1970 στον ΟΦΗ και στην προσπάθεια που έκανε. Φυσικά, έχει μεγάλη προσφορά στον τοπικό αθλητισμό και στο αγαπημένο του Ηράκλειο, που υπηρέτησε με συνέπεια και ήθος πάνω από 4 δεκαετίες.

Ο Γιώργος Πετράκης ήταν απόφοιτος της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και επί μακρόν διετέλεσε γενικός γραμματέας και μέλος στο Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.

Ήταν αυτοδημιούργητος, βιοπαλαιστής, αγαπητός στην κοινωνία του Ηρακλείου. Φανατικός οπαδός του ΟΦΗ, τον οποίο υπηρέτησε τόσο ως δημοσιογράφος όσο και ως απλός οπαδός. Έχασε την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα σε μικρή ηλικία.

Ο όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV" εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά του Δημήτρη και Δήμητρα Πετράκη, Λαμπρινή Πετράκη και Καλλιόπη Πετράκη.

Σχόλια