default-image

Ζήτησε συγνώμη ο Αντετοκούνμπο

Μπάσκετ
Ζήτησε συγνώμη ο Αντετοκούνμπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για πρώτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητα με αρνητικό τρόπο και λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του.

Ο Έλληνας φόργουορντ απώθησε με βία τον Μάικ Ντανλίβι στην ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Σικάγο Μπουλς προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στους οπαδούς του στην Ελλάδα και την Αμερική.

Ο Αντετοκούνμπο αντέδρασε άσχημα στο σκληρό παιχνίδι του Μάικ Ντανλίβι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης των Μιλγουόκι Μπακς με τους Σικάγο Μπουλς, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 120-66 , με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον επόμενο γύρο των play offs στο ΝΒΑ.

Φανερά εκνευρισμένος από το σπρώξιμο του αντιπάλου του στη διεκδίκηση ενός ριμπάουντ στη δεύτερη περίοδο ο Έλληνας φόργουορντ διέσχισε όλο το γήπεδο στην επόμενη φάση και έσπρωξε με φόρα τον Ντανλίβι. Αυτή η κίνησή του προκάλεσε την αποβολή του από το υπόλοιπο του αγώνα, ενώ όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αμερική, ίσως επιφέρει τιμωρία αρκετών αγωνιστικών από την επόμενη σεζόν.

Έτσι, σήμερα με πιο καθαρό μυαλό απολογήθηκε για την ενέργειά του, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται να ξανακάνει ανάλογο λάθος στο μέλλον και μάλιστα είπε πως θα επιχειρήσει να μιλήσει με τον Ντανλίβι για το περιστατικό.

«Χτύπησε τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς και μετά εμένα. Σίγουρα υπήρξαν κάποια "ύπουλα" χτυπήματα, αλλά ήταν κακή η αντίδρασή μου. Δεν πρόκειται να συμβεί ξανά. Ήταν στην ένταση του αγώνα και είχα δεχθεί το χτύπημα, ήμασταν πίσω με 30 πόντους. Ζεις και μαθαίνεις. Έκανα ένα μεγάλο λάθος. Πολλά παιδιά παρακολουθούν στην τηλεόραση και πολλοί άνθρωποι με βλέπουν ως πρότυπο, είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου. Πήγαινα με 100. Η πρόθεσή μου ήταν να σταματήσω, αλλά δεν έχω φρένα, γι' αυτό κάνω τόσα επιθετικά φάουλ. Σκοπεύω να απολογηθώ στον Ντανλίβι. Κάνει ότι κάνουν όλοι οι έμπειροι παίκτες, απλά προσπαθεί να σε βγάλει έξω από το παιχνίδι σου και το κατάφερε. Αλλά είναι ένα μέρος του παιχνιδιού και πρέπει να προσαρμοστείς ανάλογα. Η πράξη μου ήταν άσχημη. Περιμένω και οτιδήποτε αποφασιστεί θα είναι το σωστό», κατέληξε αναφερόμενος σε πιθανή τιμωρία του από το ΝΒΑ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News