default-image

Κατώτερα των προβλέψεων τα οικονομικά αποτελέσματα του Twitter

Επιστήμη
Κατώτερα των προβλέψεων τα οικονομικά αποτελέσματα του Twitter

Αρκετά κατώτερα των προβλέψεων από πλευράς αναλυτών ήταν τα οικονομικά αποτελέσματα που κατέγραψε το α΄ τρίμηνο του 2015 η υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Twitter, μειώνοντας τις προσδοκίες της για το υπόλοιπο του έτους εξαιτίας της μικρότερης από το αναμενόμενο απόδοσης ορισμένων διαφημιστικών της προϊόντων, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Reuters επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η εταιρεία.

Οι συνολικές πωλήσεις για το α' τρίμηνο, που έληξε στις 31 Μαρτίου, έφτασαν τα 436 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Twitter, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 74% σε σχέση με το προηγούμενο έτος - 205,5 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη της τάξης του 97% και 457 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Reuters.

Η εταιρεία κατέγραψε ζημιές 162 εκατομμυρίων δολαρίων για το α' τρίμηνο, σχεδόν 23% σε σχέση με την ίδια περίοδο το προηγούμενο έτος.

Οι μετοχές του Twitter έκλεισαν σήμερα στα 42,27 δολάρια καταγράφοντας πτώση 18,2%, ενώ λίγες ώρες αργότερα είχαν υποχωρήσει περαιτέρω στα 41,89 δολάρια.

Πηγή: real.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News