default-image

Επικαιροποίηση μελέτης για φράγματα ζητά ο Γ. Μαλανδράκης

Κρήτη
Επικαιροποίηση μελέτης για φράγματα ζητά ο Γ. Μαλανδράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άμεση ενεργοποίηση από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας ζητά ο δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης με το υπ' αριθμ. 9429/22-4-15 με έγγραφό του προς τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τους βουλευτές του νομού και άλλους θεσμικούς φορείς, προκειμένου να γίνει η επικαιροποίηση της μελέτης για την κατασκευή του έργου με τίτλο "Σύνθετο Σύστημα Φραγμάτων Παπαδιανών & Σεμπρωνιώτη, Σήραγγα Διασύνδεσης τους και Αρδευτικά Δίκτυα Λεκάνης Απορροής Ταυρωνίτη", ώστε αυτό να είναι ώριμο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ (ΙΙ), καθώς θα είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία για την κατασκευή του ανωτέρω έργου.

Για το έργο αυτό είχε προαναγγελθεί η ένταξή του και από τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Πάρη Κουκουλόπουλου κατά την επίσκεψή του στο νησί μας στη σχετική ημερίδα που είχε πραγματοποιηθεί στις 25-11-2014 στο Ηράκλειο.

Ο δήμαρχος κ. Μαλανδράκης το έθεσε υπόψη και του υφυπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Παν. Σγουρίδη κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο νομό μας, ο οποίος αποδέχθηκε την αναγκαιότητα της κατασκευής του συγκεκριμένου έργου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News