default-image

Με στελέχη της ΔΕΗ Α.Ε. ο Σωκράτης Βαρδάκης

Κρήτη
Με στελέχη της ΔΕΗ Α.Ε. ο Σωκράτης Βαρδάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε., κ. Μανώλη Παναγιωτάκη, καθώς και με τον αντιπρόεδρο του ΔΕΔΔΗΕ A.E., κ. Χρήστο Σπίγκο, είχε την Τετάρτη 29 Απριλίου ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο κ. Γιάννης Βρέντζος, γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ/ΚΗΕ.

Υπό συζήτηση τέθηκαν φλέγοντα θέματα, τα οποία επηρεάζουν την εύρυθμη λειτουργία της Επιχείρησης Ηλεκτρισμού στο νομό Ηρακλείου. Ειδικότερα ο κ. Βαρδάκης έθεσε το θέμα του προγράμματος αγροτικού εξηλεκτρισμού, την ασφάλεια των εργαζομένων, την έλλειψη και την προμήθεια άμεσα υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την κάλυψη άμεσων αναγκών, τα ομαδικά και ατομικά μέσα προστασίας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το ζήτημα της λειτουργίας της υγειονομικής επιτροπής έρευνας και διεκπεραίωσης εργατικών ατυχημάτων, η οποία εδώ και 4 έτη είναι ανενεργή δημιουργώντας τεράστια προβλήματα.

Επιπλέον τέθηκε το ζήτημα της έλλειψης προσωπικού, το οποίο αποτελεί επιτακτική ανάγκη, ιδιαίτερα αυτή την εποχή που στην Κρήτη ξεκινάει η τουριστική περίοδος και αναμένεται να φιλοξενηθούν εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες.

Οι κ.κ. Μανώλης Παναγιωτάκης και Χρήστος Σπίγκος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Δ.Ε.Η. Α.Ε. και αντιπρόεδρος της ΔΕΔΔΗΕ αντίστοιχα, μετά την τοποθέτηση τόσο του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ηρακλείου Σωκράτη Δ. Βαρδάκη, όσο και του κ. Γιάννη Βρέντζου, γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και μέλους του Δ.Σ. της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ/ΚΗΕ, υπήρξαν θετικοί ως προς την άμεση διευθέτηση των ζητημάτων.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τους κ.κ. Παναγιωτάκη και Σπίγκο να δεσμεύονται ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την εξεύρεση λύσεων στα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το νομό Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News