default-image

Χρώματα και αρώματα από τους εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου

Κρήτη
Χρώματα και αρώματα από τους εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χρώματα και αρώματα υποδέχτηκαν την άνοιξη στο κέντρο της πόλης τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Πρασίνου, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Αθλητισμού και Εξωραϊσμού σε συνεργασία με την Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου.  

Η πολυμελής ομάδα φύτεψε στην καρδιά της πόλης όμορφα λουλούδια στις ζαρντινιέρες στην αυλή του Πολύκεντρου αλλά και απέναντι από τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Ο πεζόδρομος γέμισε χρώμα, το κέντρο άλλαξε όψη και με τον τρόπο αυτό οι εθελοντές του Δήμου Ηρακλείου θέλησαν να προϋπαντήσουν το Μάη… Παράλληλα φρόντισαν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και στην οδό Κατεχάκη όπου φρόντισαν και εκεί τα φυτά.

Θετικό το μήνυμα, όμορφο το θέαμα από τους ανθρώπους της εθελοντικής Ομάδας που ευχήθηκαν με το δικό τους τρόπο «Καλή Άνοιξη» στους Ηρακλειώτες, όπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου. Εξάλλου ο εθελοντισμός είναι φιλοσοφία και τρόπος έκφρασης που απαιτεί και την ανάλογη παιδεία. Παράλληλα ο εθελοντισμός συμβάλλει και μπορεί να καλύψει κάποιες ανάγκες που υπάρχουν σε επίπεδο Δήμου, αλλά πάντως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει τον τεράστιο όγκο των αναγκών που καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News