Ειδήσεις

Στο info point και στο βιβλιοπωλείο Βικελαίας ο Β. Λαμπρινός

Το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης καθώς και το info point που λειτουργούν στο ισόγειο του κτιρίου επισκέφτηκαν χθες ο δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός καθώς και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη.

Ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος είδαν από κοντά τη λειτουργία του γραφείου ενημέρωσης και πληροφόρησης των επισκεπτών της πόλης του Ηρακλείου (info point) σε πρώτη φάση αλλά και τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί στα πλαίσια συνεργασίας με το ΙΤΕ και παρέχουν πληροφορίες για την πόλη του Ηρακλείου αλλά και εξαιρετική εξυπηρέτηση στους ξένους επισκέπτες.

Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης που διαθέτει εκδόσεις μη κερδοσκοπικών εκδοτικών οίκων, όπως είναι οι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, το Μορφωτικό Ίδρυμα της Εθνικής Τράπεζας και του ΙΤΕ καθώς και 80 τίτλους των εκδόσεων της Βικελαίας.

Σημειώνεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το βιβλιοπωλείο της ΒΔΒ αναμένεται να μεταφερθεί σε μεγαλύτερο χώρο, στη γωνία του ίδιου κτιρίου, στη συμβολή του με την οδό Δαιδάλου.  

Σχόλια