Ειδήσεις

Ηράκλειο: Ευρεία σύσκεψη για τους επαγγελματίες επισιτισμού

Για τα φλέγοντα θέματά τους, όπως την υπερφορολόγηση των επιχειρήσεών τους, τη νομοθεσία με τα τραπεζοκαθίσματα, τη μουσική και τα πνευματικά δικαιώματα, την επιβολή των δημοτικών τελών κ.ά., καλούνται να συζητήσουν τα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Νομού Ηρακλείου την ερχόμενη Δευτέρα, σε μια ευρεία σύσκεψη που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς σε αυτήν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από τομείς - όπως την ΑΕΠΙ - που θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες του κλάδου.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωση-πρόσκλησή τους τα μέλη του Συνδέσμου, «οι επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης πλήττονται από παντού.

Η υπερφορολόγηση από το κράτος, οι ασφαλιστικές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, η αυστηρή νομοθεσία αναφορικά με την τοποθέτηση των τραπεζοκαθισμάτων ειδικά τώρα το καλοκαίρι, η μουσική και οι εταιρείες "πνευματικών δικαιωμάτων", τα υπέρογκα δημοτικά τέλη και οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας σε συνδυασμό με την έλλειψη οικονομικής ρευστότητας δεν επιτρέπουν στις επιχειρήσεις μας να "αναπνεύσουν" και να επιβιώσουν οικονομικά.

Γι' αυτά τα ζητήματα, που δεν είναι και τα μόνα που αντιμετωπίζουμε, καλείστε να συμμετάσχετε στην ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (αίθουσα "Καρούζου") έτσι ώστε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να προστατεύσουμε εμάς και τις επιχειρήσεις μας!

Συνάδελφοι όλοι μαζί για ένα καλύτερο αύριο. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη!».

Τέλος, όπως σημειώνεται, στη σύσκεψη έχουν κληθεί και θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της ΑΕΠΙ, ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ηρακλείου σε θέματα αδειοδοτήσεων κ. Χαιρέτης Εμμανουήλ, ο αντιδήμαρχος Χωροταξικού Σχεδιασμού και Πολεοδομίας κ. Αναστασάκης Ιωάννης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Καραντινός Γεώργιος.

Σχόλια