default-image

την πλήρωσε η... αριστερή τσέπη

Περίεργα
την πλήρωσε η... αριστερή τσέπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Του Σωκράτη του είναι δύσκολο να συνηθίσει στα... σαλόνια. Το βουλευτικό αυτοκίνητο το οδηγεί ο ίδιος. Ούτε σκέψη για οδηγό. Δεν του έρχεται, βρε παιδί μου, του ανθρώπου.

Και για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα από το ξενοδοχείο που μένει ως τη Βουλή μετακινείται μόνο με το μετρό. Αλλά αυτές οι συνήθειες τελικά... κοστίζουν. Ιδού τι έπαθε λοιπόν. Χθες το πρωί, όπως συνηθίζει, μπήκε πάλι στο μετρό για την πλατεία Συντάγματος.

Ο συρμός σταμάτησε κανονικά αλλά τη στιγμή ακριβώς που ο κόσμος πήγε να αποβιβαστεί από το βαγόνι η θύρα αποβίβασης κόλλησε.

Στιγμιαία μεν αλλά αρκετά για να δημιουργηθεί "στριμωξίδι". Στο επόμενο ακριβώς δευτερόλεπτο κι αφού η πόρτα είχε ανοίξει ο Σωκράτης Βαρδάκης διαπίστωσε πως από την εσωτερική τσέπη του σακακιού του είχαν "πετάξει" 500 ευρώ, τα οποία προόριζε να στείλει στην κόρη του που σπουδάζει στο Ρέθυμνο.

Ο ίδιος θεωρεί μάλιστα και το προσωρινό "πάγωμα" της πόρτας ως σκόπιμο από κάποιους επιτήδειους, ώστε οι "συνεργάτες" τους να εκμεταλλευτούν ακριβώς το συνωστισμό και να ξαφρίσουν τον κοσμάκη.

Το φαιδρό της υπόθεσης είναι πως ο "αλαφροχέρης" στόχευσε ακριβώς την... αριστερή τσέπη του σακακιού. Λες και αντιλήφθηκε πως, ως... βουλευτής της Αριστεράς, εκεί θα τα είχε τα λεφτά. Γιατί όντως ο Σωκράτης είχε χρήματα και στη... δεξιά. Αλλά μόνο οκτώ ευρώ. Ρέστα από τα εισιτήρια...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News