default-image

Βγαίνει το "ζευγάρι" του τελικού

Ποδόσφαιρο
Βγαίνει το "ζευγάρι" του τελικού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα βγει μετά τις σημερινές επαναληπτικές αναμετρήσεις Ολυμπιακού-Απόλλωνα Σμύρνης (18:30) και Ξάνθης-Ηρακλή (21:30).

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το απόλυτο φαβορί για την αναμέτρηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» στη ρεβάνς του 3-0 στη Ριζούπολη. Ο Βίτορ Περέιρα θα αξιοποιήσει το παιχνίδι αυτό για να δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς παίκτες και να ξεκουράσει άλλους. Πέραν των τραυματιών Μποτία, Γιαννούλη (θεραπεία) και Μανιάτη (πρόγραμμα αποκατάστασης), ο Πορτογάλος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής και τους Μέγιερι, Σαντάνα, Αφελάι, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Μήτρογλου και Κασάμι

Με αισθητές απουσίες θα παραταχθεί από την άλλη ο Απόλλων Σμύρνης στη ρεβάνς Κυπέλλου. Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Αλέκος Βοσνιάδης, για τις ανάγκες του σημερινού αγώνα κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας δε θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Βάντερσον, όπως επίσης και των Ταΐρη, Χατζηζήση, Γεωργίου και Λαγού.

Δυσάρεστη έκπληξη προέκυψε πριν από το ματς της χρονιάς (μέχρι το επόμενο) στην Ξάνθη. Ο Κώστας Φλίσκας αποχώρησε με πρόβλημα στο δικέφαλο από την τελευταία προπόνηση και δεν μπόρεσε να μπει στην αποστολή για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ηρακλή, που θα γίνει σήμερα (21:30)στα Πηγάδια.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, έτσι, βλέπει τα προβλήματά του να αυξάνονται σε τρία, καθώς ήδη νοκ άουτ είχαν τεθεί οι Λισγάρας και Ζαρόπουλος.

Από την άλλη, μια ακόμη μεγάλη πρόκληση, που απαιτεί μια νέα υπέρβαση, έχει μπροστά του ο Ηρακλής που στοχεύει στην ανατροπή του 0-1 του πρώτου αγώνα για να προκριθεί στον τελικό. Ο Νίκος Παπαδόπουλος δε θα έχει στη διάθεσή του τέσσερις παίκτες, τους Γιαννίκογλου, Τόσκα, Στάμου και Ιντζόγλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News