default-image

Κίνδυνος... χρεωκοπίας για τον αθλητισμό στα Χανιά

Κρήτη
Κίνδυνος... χρεωκοπίας για τον αθλητισμό στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με λειτουργική και αγωνιστική χρεωκοπία βρίσκεται αντιμέτωπος ο αθλητισμός και ο μαζικός αθλητισμός, καθώς η καρδιά του συστήματος που είναι το Ενιαίο Αθλητικό Κέντρο είναι χωρίς διοίκηση.

Μετά τη σκιά που άφησε στα Χανιά η ματαίωση των διεθνών αγώνων κολύμβησης "Βενιζέλια" στον αέρα βρίσκεται ακόμα και η λειτουργία των αλήτικων εγκαταστάσεων που ανήκουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και μάλιστα παραμονές της διοργάνωσης μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων.

Το Ενιαίο Αθλητικό Κέντρο είναι ακέφαλο από τις 22 Μαρτίου καθώς έληξε η θητεία της διοίκησης και δεν έχει οριστεί νέα, με αποτέλεσμα το εθνικό στάδιο, το εθνικό κολυμβητήριο και το εθνικό σκοπευτήριο να έχουν διοικητικό κενό και να απειλούνται άμεσα σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις.

Η απουσία Επιτροπής Διοίκησης έχει ως συνέπεια να μην έχει εγκριθεί νέος προϋπολογισμός,  που δεν έχει συνταχθεί καν, διαγωνισμοί καθαριότητας και φύλαξης έχουν "παγώσει", ενώ μέχρι στιγμής το μόνο που έχει διαφυλαχτεί κι αυτό για μικρό χρονικό διάστημα ακόμα, είναι η μισθοδοσία των υπαλλήλων.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News