Ειδήσεις

Θρήνος για την ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο

Θρήνος και βαρύ πένθος για την αστυνομική οικογένεια της Κρήτης καθώς την τελευταία της πνοή, στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, άφησε η σύζυγος στελέχους της Άμεσης Δράσης του Ηρακλείου, η οποία είχε πέσει θύμα τροχαίου τις προηγούμενες ημέρες.

Η ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την ΕΛ.ΑΣ. στο Ηράκλειο, καθώς η άτυχη 42χρονη τραυματίστηκε όταν παρασύρθηκε από μοτοποδήλατο που οδηγούσε, ο 16χρονος, γιός αστυνομικού. Ο οδηγός της μοτοσικλετας είναι γιος αστυνομικού ο οποίος πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε καθώς είχε τραυματιστεί βαρύτατα από σφαίρα στο κεφάλι στην διάρκεια της άγριας συμπλοκής με χασισοκαλλιεργητή στις Μαλάδες, με θύματα τρείς αστυνομικούς της Δίωκης Ναρκωτικών Ηρακλείου.  

Η άτυχη γυναίκα υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις πέφτοωντας στο έδαφος και από την πρώτη στιγμή οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό θάνατο. Παρά την επιθυμία του συζύγου της να γίνει προσπάθεια δωρεάς οργάνων, ώστε μέσα από την ανείπωτη τραγωδία να σωθούν άλλοι άνθρωποι, αυτό στάθηκε αδύνατο, καθώς από τα πρώτα 24ωρα της νοσηλέιας της άρχισε να παρουσιάζει σημάτια πολυοργανικής ανεπάρκειας.  

Η 42χρονη, μητέρα δύο κοριτσιών, άφησε τελικά την τελευταία της πνοή το μεσημέρι. Η κηδεία της αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στην εκκλησία του Τιμίου Σταυρού, στην ενορία της Φορτέτσας.

Σχόλια