Ειδήσεις

Κίσσαμος: Σύγκληση Συντονιστικού για αντιμετώπιση πυρκαγιών

Την Πέμπτη 7 Μαΐου θα συγκληθεί το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κισσάμου προκειμένου να συζητήσει το σχεδιασμό και τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση των κινδύνων που προέρχονται από τις δασικές πυρκαγιές. Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Δραπανιά της Δ.Ε. Μηθύμνης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι στις 10 το πρωί της Πέμτπης συγκαλείται το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Κισσάμου - όπως αυτό συγκροτήθηκε με την υπ. αρ. 30/2015 απόφαση του Δ.Σ. Κισσάμου - με θέμα "Προγραμματισμός και συντονισμός δράσεων αντιπυρικής προστασίας στα όρια του Δήμου Κισσάμου για το έτος 2015".

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κισσάμου κ. Εμμ. Ξυπολιτάκη, «η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων και υπηρεσιών καθώς και των προέδρων των συμβουλίων δημοτικών/τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Κισσάμου κρίνεται αναγκαία για τον αποτελεσματικό σχεδιασμό και τη λήψη των αναγκαίων προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την αντιμετώπιση των κινδύνων που προέρχονται από τις δασικές πυρκαγιές».

Σχόλια