default-image

Νεανική συμμορία "σάρωνε" καταστήματα

Κρήτη
Νεανική συμμορία "σάρωνε" καταστήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάρωνε τα πάντα στο πέρασμά της ελληνοαλβανική νεανική σπείρα, που εξαρθρώθηκε στο Ηράκλειο, μετά τη συντονισμένη δράση αστυνομικών του Α' και Β' Αστυνομικού Τμήματος, οι οποίοι τους έπιασαν στα πράσα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Οι δράστες επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα κατάστημα ψιλικών το οποίο ανήκει σε 33χρονο Ηρακλειώτη, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Πρόκειται για έναν 18χρονο, έναν 19χρονο και έναν 22χρονο Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται για μια απόπειρα και δύο κλοπές σε καταστήματα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα, μία φωτογραφική μηχανή, μία κάρτα μνήμης και δύο κατσαβίδια, ευρήματα που πρόδωσαν τη δράση τους.

Από την αστυνομική προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο είχαν διαπράξει δύο κλοπές σε επιχειρήσεις στην πόλη του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα είχαν αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο, τις φωτογραφικές μηχανές και την κάρτα μνήμης που είχαν βρεθεί νωρίτερα στα χέρια τους.

Το προανακριτικό έργο και η αστυνομική έρευνα διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News