default-image

Ικανοποιημένος ο Σίλντενφελντ

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος ο Σίλντενφελντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ θα επιστρέψει από τη νέα περίοδο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο κροατικός σύλλογος, με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη.

«Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα. Υπήρχε εδώ και καιρό η επαφή με τους ανθρώπους της Ντιναμό και ήξεραν την επιθυμία μου να επιστρέψω. Όλοι γνωρίζουν τη δυναμική της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου είμαι πολύ πιο έμπειρος από το διάστημα που αγωνιζόμουν εδώ και θα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η ομάδα απέκτησε έναν καλύτερο παίκτη που έχει ακόμη πολλά να προσφέρει.

Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα το καλοκαίρι και είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του κόσμου θα έρθουν και οι επιτυχίες», δήλωσε στην RTL Televizija ο «Σίφο» που θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δύο χρόνια και από την Ελλάδα (σ.σ. νωρίτερα ήταν στον ΠΑΟΚ) μετά από τρία χρόνια. Ο Σίλντενφελντ είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Ντιναμό και συγκεκριμένα τη σεζόν 2007/08 (32 παιχνίδια - 2 γκολ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News