Ειδήσεις

Αρπαξαν τα λεφτά ηλικιωμένης στις Ποταμιές

Νέο κρούσμα κλοπής σε βάρος μιας ανυποψίαστης γυναίκας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στις Ποταμιές Πεδιάδος αποδεικνύοντας πόσο ανυπεράσπιστοι είναι οι ηλικιωμένοι κάτοικοι της υπαίθρου.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον κεντρικό δρόμο του χωριού, όπου έκανε την εμφάνισή του ένα νεαρό ζευγάρι πλανόδιων πωλητών με μια λευκή κλούβα.

Η άτυχη ηλικιωμένη βγήκε για να δει την πραμάτεια τους - σεντόνια, πετσέτες και είδη προικός, από τα οποία διάλεξε κάτι για να αγοράσει. Την ώρα που πλήρωνε, το ζευγάρι των αετονύχηδων είδε τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι. Χωρίς να τους αντιληφθεί, εκτός από τα χρήματα που «τη βοήθησαν να μετρήσει», για να τους πληρώσει, απέσπασαν περίπου 200€ και έγιναν καπνός πριν η άτυχη γυναίκα προλάβει να ξανακοιτάξει το πορτοφόλι της.

Τους δράστες αναζητούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου που ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες της 85χρονης, η οποία αναμένεται να καταθέσει ώστε να δώσει περισσότερα στοιχεία για την περιγραφή των δραστών. Ωστόσο οι πολίτες καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συναλλαγές τους και να έχουν υπό την εποπτεία τους ηλικιωμένα άτομα.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια