Ειδήσεις

Η Signature Flight Support στηρίζει έμπρακτα τη Ζωοδόχο Πηγή

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση οι εκπρόσωποι της εταιρείας Signature Flight Support, η οποία δραστηριοποιείται στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, παρέδωσαν μια ακόμη επιταγή για τη στήριξη της λειτουργίας του Κέντρου "Ζωοδόχος Πηγή".

Το ποσό των 7.500 € ήταν απαραίτητο για τις εργασίες συντήρησης και μόνωσης του κτιρίου στο οποίο εκπαιδεύονται και δραστηριοποιούνται τα παιδιά. Η Signature Flight Support η οποία στηρίζει συστηματικά αλλά διακριτικά το Κέντρο ανταποκρίθηκε σε αυτή την ανάγκη, εξασφαλίζοντας τα χρήματα στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Οι εκπρόσωποι της συγκεκριμένης εταιρείας βρίσκονται έμπρακτα στο πλάι των παιδιών, με τα οποία έχουν αναπτύξει σταθερή επικοινωνία, οργανώνοντας εκδρομές, αλλά και με τη συμμετοχή τους στα εργαστήρια στα οποία απασχολούνται οι μαθητές.

Τα παιδιά περίμεναν με ενθουσιασμό τους φίλους τους, αλλά και δώρα που κατασκεύασαν τα ίδια, ώστε να τους ευχαριστήσουν για όσα προσφέρουν.  Η μικρή γιορτή που στήθηκε για την παραλαβή της επιταγής ήταν διπλή, καθώς οι μαθητές επέστρεψαν από τους αγώνες πινγκ-πονγκ στους οποίους συμμετείχαν για πρώτη φορά με χρυσά και ασημένια μετάλλια, και άλλες σημαντικές διακρίσεις.

Έλλη Κοκάλη

Σχόλια