Ειδήσεις

Η πρέσβειρα του Βιετνάμ στη Λότζια

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμο Ηρακλείου πραγματοποίησε σήμερα η πρέσβειρα του Βιετνάμ στην Ελλάδα κ. Tran Thi Ha Phuong, στα πλαίσια της επίσκεψής της στην Κρήτη.

Την πρέσβειρα υποδέχτηκε στη Λότζια η αναπληρώτρια δημάρχου κ. Αριστέα Πλεύρη και αφού την καλωσόρισε στο Ηράκλειο την ενημέρωσε για την πόλη, την ιστορία της και τον πολιτισμό της.

Η κ. Ha Phoung εξέφρασε την ικανοποίησή της για την επίσκεψή της στο Ηράκλειο, κοιτίδα του Μινωικού Πολιτισμού, και την Κρήτη με τα σημαντικά ιστορικά μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν πολλοί τομείς, όπως ο τουρισμός και τα αγροδιατροφικά προϊόντα, πάνω στους οποίους θα μπορούσε να υπάρξει συνεργασία.

Η κ. Πλεύρη στο τέλος της συνάντησης πρόσφερε στην πρέσβειρα τον τόμο με το έργο "Κρητικός Πόλεμος" της Χρυσούλας Τζομπανάκη μεταφρασμένο στα Αγγλικά.

Στη συνέχεια η αναπληρώτρια δημάρχου συνόδευσε την πρέσβειρα του Βιετνάμ στο Γραφείο Ενημέρωσης & Πληροφόρησης των Επισκεπτών της πόλης του Ηρακλείου (InfoPoint) που ενημερώνει ντόπιους και ξένους επισκέπτες της πόλης για κάθε δραστηριότητα και ενδιαφέρον σημείο σε όλη την Κρήτη.

Σχόλια