default-image

Αύριο καταφτάνουν οι swingers στη Σταλίδα

Κρήτη
Αύριο καταφτάνουν οι swingers στη Σταλίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη 170 ζευγαριών απ' όλο τον κόσμο, τα οποία αποτελούν μέλη του μεγαλύτερου κλαμπ Swingers στον πλανήτη.

Ζευγάρια από διάφορες χώρες του πλανήτη, που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων και που δεν υπολογίζουν το χρήμα για να ζήσουν χίλιες και μια νύχτες, έρχονται αύριο Τρίτη στην Κρήτη για να περάσουν μοναδικές στιγμές σε γνωστό ξενοδοχείο στη Σταλίδα, που για να υποδεχτεί τους VIP πελάτες του μετατρέπεται σε φρούριο. Υποσχόμενο χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι, σολομούς, φιλέτα Αργεντινής και άλλες εξεζητημένες γαστρονομικές προτάσεις, οι οποίες περιμένουν τα μέλη του συγκεκριμένου κλαμπ, που παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και... τις ομορφιές του νησιού!

Το neakriti.gr ξεναγήθηκε στην ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων στη Σταλίδα, η οποία διαμορφώνει κατάλληλα τους χώρους της ώστε να αποτελέσει έναν ιδανικό ερωτικό παράδεισο, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της, ανοίγοντας έτσι για πρώτη φορά τις πύλες της σε swingers ανά τον κόσμο. Οπότε και στο σημερινό μας ρεπορτάζ παρουσιάζονται φωτογραφίες εντός των χώρων του ξενοδοχείου, έτσι όπως αυτοί έχουν μεταμορφωθεί για τους VIP πελάτες του, που θα απολαύσουν τις σέξι διακοπές τους με απόλυτη εχεμύθεια… Με τις βραδιές να γίνονται μέρα από τα πολλά πυροτεχνήματα στο πλαίσιο της γιορτής των 15 χρόνων του γνωστού κλαμπ, το οποίο επέλεξε φέτος και για πρώτη φορά το νησί μας για να το γιορτάσει...

«Έχουμε πελάτες από Βραζιλία, Αργεντινή, Αυστραλία, νότια Αφρική, από το Μέξικο, από όλη την Ευρώπη και από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν όμως και 8 ελληνικά ζευγάρια, ανάμεσά τους και τέσσερα από την Κρήτη», τόνισε ο ξενοδόχος και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, αναφερόμενος στον κόσμο που αναμένεται να υποδεχτεί το ξενοδοχείο. Σημείωσε δε πως «πρόκειται για πελάτες πολύ υψηλού οικονομικού επιπέδου».

Στα πλαίσια μάλιστα του όλου γεγονότος, αίθουσα συνεδρίου μετατρέπεται σε ντίσκο για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών, ενώ στήνονται επιπλέον 4 μπαρ σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου, όπως στην πισίνα, δίπλα από το SPA και όχι μόνο.

Αίθουσα συνεδρίων μετατρέπετται σε disco για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών

Όλα ξεκίνησαν από τουριστικό πρακτορείο ολλανδικών συμφερόντων, το οποίο επέλεξε το πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αυξημένα στο ξενοδοχείο για όλες τις ημέρες παραμονής των συγκεκριμένων πελατών του.

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου

Προσφέρουν... τζάμπα τις υπηρεσίες τους

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι πολλοί Κρητικοί εκδηλώνουν ενδιαφέρον να δουλέψουν στο εν λόγω ξενοδοχείο και μάλιστα αφιλοκερδώς, απλά και μόνο για να έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στους χώρους του. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο κ. Χαλκιαδάκης λέγοντας ότι «πολύς κόσμος ενδιαφέρεται να εργαστεί στο ξενοδοχείο μας λόγω του γεγονότος αυτού, όμως εμείς διατηρούμε το υπάρχον προσωπικό μας». Με τον ίδιο να σημειώνει πως το κλαμπ των swingers διαθέτει σήμερα 5 εκατομμύρια μέλη σε όλο τον κόσμο.

Το SPA και κάτω η πισίνα

Μαρία Αντωνογιαννάκη, Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News