default-image

Κάμερον: "Η Ελλάδα είναι μία χώρα τρομακτική"

Κόσμος
Κάμερον: "Η Ελλάδα είναι μία χώρα τρομακτική"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Όσοι αναζητούν πολιτικό θέατρο, να πάνε στο Χόλιγουντ. Όσοι ψάχνετε για πολιτικές συγκινήσεις μπορείτε να πάτε στην Ελλάδα. Μου λένε πως είναι μια συναρπαστική χώρα. Εγώ δε νομίζω πως είναι συναρπαστική, αλλά τρομακτική. Αυτό που ενθουσιάζει εμένα ειναι να μπορώ να πω σε κάποιον πως έχει δουλειά». Με αυτά τα λόγια απάντησε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέβιντ Κάμερον στους επικριτές του για την οικονομική πολιτική.

Η δήλωση έγινε σε ομιλία του στο Yeovil του Σόμερσετ και ο Κάμερον υπήρξε αρκετά επιθετικός σημειώνοντας πως οι επικριτές του τον κατηγορούν πως εστιάζει την καμπάνια τους στην οικονομία και έχει έλλειψη πάθους.

Ο ίδιος τόνισε πως περισσότερες δουλειές, περισσότερα σπίτια, περισσότερη φροντίδα για τα παιδιά και τους συνταξιούχους είναι αυτά που έχουν σημασία και πως αυτά μπορούν να ενθουσιάσουν πιο πολλούς. Παράλληλα πρόσθεσε πως η οικονομία είναι το σημαντικότερο όπλο μιας χώρας γιατί εξασφαλίζει τις γερές βάσεις της και ανέφερε πως η οικονομία δεν είναι μόνο γραφήματα και αριθμοί σε ένα βιβλίο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News