Ειδήσεις

Επίθεση Μ. Καρχιμάκη σε Ευ. Βενιζέλο

«Οι Κάννες είναι το φάντασμα που θα σε κυνηγά μέσα από τη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου σε όλη σου τη ζωή», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μ. Καρχιμάκης.

Ολόκληρη η δήλωσή του κ. Μαρχιμάκη:

«Ο Κ. Βενιζέλος μίλησε στην Βουλή για τον "επισκέπτη" του Μαξίμου, υπονοώντας τον Παπανδρέου και για τις Κάννες της δικής του εκδοχής.

Επισκέπτης, κ. Βενιζέλο στο ΠΑΣΟΚ δυστυχώς, υπήρξατε εσείς, όταν σας φιλοξενήσαμε το 1989, από το ΚΟΔΗΣΟ και στη συνέχεια η άμετρη φιλοδοξία σας, μας διέλυσε.

Φταίμε βεβαίως, γιατί δεν σου δείξαμε τον δρόμο της επιστροφής, από εκεί που μας ήρθες και πρόλαβες δυστυχώς μέσα από την ακατάσχετη φιλοδοξία σου να μας διαλύσεις.

Όσον αφορά τις Κάννες, γνωρίζουμε οι πάντες το σύμπλεγμα:

Είναι το φάντασμα που θα σε ακολουθεί σε όλη σου την ζωή, μέσα από τη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, ότι υπονόμευσες, μεθοδεύοντας με συστηματικό τρόπο την πιο καλοστημένη, θεσμική εκτροπή της μεταπολίτευσης, ανατρέποντας με την παρέα σου τον εκλεγμένο πρωθυπουργό του 44% και υπονομεύοντας ταυτόχρονα και την χώρα και τον πολιτικό μας χώρο.

Αλλιώς θα ήταν κ. αποχωρούντα πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ, αν τελικά αποχωρήσεις και δεν τους παραπλανείς όλους, αν τελικά εκλογές γινόταν το 2013 ολοκληρώνοντας την τετραετία η κυβέρνηση Παπανδρέου και για το δημοκρατικό χώρο και για τη χώρα.

Δυστυχώς τα διέλυσες όλα, με γνώμονα μόνο τον εαυτό σου».

Σχόλια