default-image

Στειρώσεις αδέσποτων στη Μεσαρά

Στειρώσεις αδέσποτων στη Μεσαρά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ανεξάρτητη Ομάδα Φιλόζωων Μεσαράς σε συνεργασία με Ομάδα Ελλήνων Εθελοντών κτηνιάτρων (ΕΔΕΚ) και με την ενεργή συμμετοχή του Δήμου Φαιστού θα στειρώσουν από τις 30 έως και 31 Μαΐου αδέσποτα ζώα της Μεσαράς.

Οι στειρώσεις αποκλειστικά και μόνο αδέσποτων ζώων θα γίνουν από Ομάδα Ελλήνων Εθελοντών Κτηνιάτρων την ΕΔΕΚ, με κάθε νομιμότητα, και θα φιλοξενηθούν στο κτηνιατρείο Κληρονόμων κ. Σταυρούλας Τζανιδάκη-Πηρουνάκη.

Η ομάδα που αποτελείται από 15 πολίτες του Δήμου που έχουν αναπτυγμένη έντονα τη φιλοζωία προκειμένου να συγκεντρώσει τα απαραίτητα χρήματα για να καλυφτούν τα έξοδα μεταφοράς, διαμονής και διατροφής των κτηνιάτρων, καθώς και οποιαδήποτε άλλα έξοδα χρειαστούν για τα αδέσποτα, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 3 Μαΐου στην ταβέρνα-ουζερί Χρυσοπηγή στο Καμηλάρι.

Ώρα έναρξης της εκδήλωση 3 το μεσημέρι έως 8 το βράδυ. Η εκδήλωση θα έχει ζωντανή λαϊκή ορχήστρα και χορό της κοιλίας. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν θα το κάνουν αφιλοκερδώς για το σκοπό. Επίσης θα γίνει λαχειοφόρος αγορά για τη συγκέντρωση χρημάτων και θα κοπεί εισιτήριο 5 ευρώ το άτομο, μόνο οι ενήλικες όχι τα παιδιά, για τον ίδιο σκοπό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News