Ειδήσεις

Έφυγε από τη ζωή η 25χρονη που βρισκόταν σε κώμα (video)

Τραγική ήταν η κατάληξη της υπόθεσης της άτυχης 25χρονης Μπιλιάνα, μιας κοπέλας που βίωσε όλη την απανθρωπιά του "θαυμαστού νέου κόσμου" της σύγχρονης μνημονιακής Ελλάδας.

Η κοπελίτσα από τη Βουλγαρία, που από τα 18 της πάλευε με τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, στη Νευροχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν σε κώμα.

Η υπόθεση της Μπιλιάνα έγινε γνωστή και προκάλεσε ενδιαφέρον όταν γιατρός από την Επιτροπή Πιστοποίησης Αναπηρίας του ΙΚΑ, που συνεδρίασε στα Χανιά, δε δέχτηκε καν να εξετάσει το φάκελο.

Και αυτό με την αιτιολογία ότι η ασθενής δεν ήταν παρούσα, αποχωρώντας μάλιστα επιδεκτικά από τη διαδικασία, μιλώντας παράλληλα ειρωνικά στον πατέρα, που περίμενε καρτερικά για μια απάντηση.

Τελικά, η διοίκηση του ΙΚΑ αντέδρασε άμεσα και η Επιτροπή Πιστοποίησης Αναπηρίας μετέβη στο ΠΑΓΝΗ για να εξετάσει την κοπέλα, ενώ κινήθηκαν ήδη οι διαδικασίες για την τιμωρία του γιατρού.  

Ωστόσο όλα αυτά πλέον καμία σημασία δεν έχουν, αφού η άτυχη κοπέλα, που έπασχε από μια σπάνια γονιδιακή μετάλλαξη που προκάλεσε τον καρκίνο της, έχασε τη μάχη για τη ζωή της.

Σχόλια