default-image

Το neakriti.gr στο ξενοδοχείο των swingers (photos)

Κρήτη
Το neakriti.gr στο ξενοδοχείο των swingers (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη 170 ζευγαριών απ' όλο τον κόσμο, τα οποία αποτελούν μέλη του μεγαλύτερου κλαμπ στον πλανήτη ανταλλαγής συντρόφων.

Το neakriti.gr ξεναγήθηκε στην ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων στη Σταλίδα, η οποία διαμορφώνει κατάλληλα τους χώρους της ώστε να αποτελέσει έναν ιδανικό ερωτικό παράδεισο, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πελατών της, ανοίγοντας για πρώτη φορά τις πύλες της σε swingers ανά τον κόσμο!

Σκοπός είναι να ικανοποιηθούν όλα τα γούστα και οι απαιτήσεις των VIP πελατών του ξενοδοχείου, οι οποίοι θα απολαύσουν τις σέξι διακοπές τους με αμέτρητες σαμπάνιες, χαβιάρι, αστακούς, και όχι μόνο, και με τις βραδιές να γίνονται μέρα από τα πολλά πυροτεχνήματα στο πλαίσιο της γιορτής των 15 χρόνων του γνωστού κλαμπ, το οποίο επέλεξε φέτος και για πρώτη φορά το νησί μας.

Αίθουσα συνεδρίων μετατρέπετται σε disco για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών

Ζευγάρια από διάφορες χώρες του πλανήτη που αρέσκονται στην ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων και που δεν υπολογίζουν το χρήμα για να ζήσουν χίλιες και μια νύχτες έρχονται την ερχόμενη Τρίτη στην Κρήτη για να περάσουν μοναδικές νύχτες στο γνωστό ξενοδοχείο στη Σταλίδα.

Το γυμναστήριο του ξενοδοχείου

Αίθουσα συνεδρίου μετατρέπεται σε ντίσκο για τη διασκέδαση των 170 ζευγαριών, ενώ στήνονται επιπλέον 4 μπαρ σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου όπως στην πισίνα, δίπλα από το SPA και όχι μόνο.

Το SPA και κάτω η πισίνα

Με απόλυτη εχεμύθεια οι διακοπές για swingers στην Κρήτη

Για πρώτη φορά η Κρήτη μπαίνει δυναμικά στο χάρτη των swingers διακοπών.

Όλα ξεκίνησαν από τουριστικό πρακτορείο ολλανδικών συμφερόντων, το οποίο επέλεξε το πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα για να γιορτάσει τα 15 χρόνια λειτουργίας του.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα στο ξενοδοχείο, το οποίο έχει κλειστεί από τα μέλη του κλαμπ ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, ενώ το προσωπικό θα παρέχει τις υπηρεσίες του με απόλυτη εχεμύθεια.

Χλιδάτες διακοπές, με πολλές σαμπάνιες, αστακούς, χαβιάρι από τα μέλη του συγκεκριμένου κλάμπ που θα γνωρίσουν και… τις ομορφιές του νησιού!

Γεωργία Μακάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News