default-image

Με απουσίες ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Με απουσίες ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα στη Ν. Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο. Οι ερυθρόλευκοι δούλεψαν επάνω στην κατοχή της μπάλας και την καλή κυκλοφορία, ενώ παράλληλα εξασκούσαν και την πίεση προς τον αντίπαλο. Ολοκλήρωσαν με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Χάρα γυμνάστηκε κανονικά (αλλά έμεινε εκτός αποστολής), ενώ ο Μανιάτης συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ ατομικό ακολούθησε και σήμερα ο Στρέζος. Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σαλίνο, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Διαμαντάκος, Φορτούνης, Κασάμι, Μποτία, Μπενίτες, Ντουρμάζ, Ντομίνγκεζ, Σαντάνα, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί.

Εκτός έμειναν οι Εντινγκά, Σιόβας, Μαζουακού και Χάρα, με τον Βίτορ Περέιρα να τονίζει σε δηλώσεις που έκανε την Παρασκευή (24/5) στη Nova, ότι ως το τέλος του πρωταθλήματος θέλει να ξεκουράσει τους λεγόμενους βασικούς, αλλά και να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες που ως τώρα δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News