default-image

Όλη η σεζόν σε 11 μέρες για τη Ρεάλ!

Ποδόσφαιρο
Όλη η σεζόν σε 11 μέρες για τη Ρεάλ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μάιος των… παθών ή των επιτυχιών θα είναι για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο φετινός. Η «Βασίλισσα» θα δώσει μέσα σε διάστημα 11 ημερών (2-12) τα πιο κρίσιμα ματς της που μπορούν να κρίνουν πολλά για το φινάλε της σεζόν.

Ο… Γολγοθάς της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι ξεκινά στις 2 Μαΐου, όταν θα επισκεφθεί το Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τη Σεβίλλη.

Τρεις ημέρες αργότερα ακολουθεί ο πρώτος αγώνας κόντρα στη Γιουβέντους στο Τορίνο για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ στις 9 του ίδιου μήνα έρχεται άλλο ένα ντέρμπι, αυτό κόντρα στη Βαλένθια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο κύκλος κλείνει στις 13 Μαΐου με τη ρεβάνς των ημιτελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου απέναντι στη Γιουβέντους, που μπορεί να «σφραγίσει» το εισιτήριο για τον τελικό του Βερολίνου.

Αν η Ρεάλ καταφέρει να βγει αλώβητη από το απαιτητικό 11ήμερο μπορεί να ελπίζει σε δύο τίτλους, καθώς, εκτός του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, στοχεύει και στο πρωτάθλημα… υπό προϋποθέσεις, καθώς τη χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News