Ειδήσεις

Ξεπούλησε η "άτακτη" εκδρομή των swingers στη Σταλίδα

Η πολυσυζητημένη εξόρμηση στην Κρήτη του παγκοσμίως γνωστότερου και μεγαλύτερου club ανταλλαγής συντρόφων (Swingers Club), του διαβόητου SDC, που όπως είχε αποκαλύψει το neakriti.gr θα πραγματοποιηθεί στη Σταλίδα, ήδη... ξεπούλησε!

Το ενδιαφέρον των μελών του club για την όμορφη Κρήτη ήταν μεγάλο εξαρχής και λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή της τα μέλη του club κατέβαλαν το μάλλον αλμυρό τίμημα και έπιασαν... στασίδι στο ξενοδοχείο της όμορφης Σταλίδας που θα φιλοξενήσει το event!

Δεν πρόκειται απλώς για μια εκδρομή του club, αλλά για την εκδρομή-εορτασμό των 15 χρόνων λειτουργίας του και ως τέτοια προβλήθηκε από το site του club.

Χαρακτηριστικό είναι το κείμενο με το οποίο ανακοινώθηκε η εκδρομή:

«Για να γιορτάσουμε τα 15χρονα του SDC, επιλέξαμε έναν "παιχνιδότοπο" στην Ελλάδα, στο σταυροδρόμι της Αφρικής, της Ασίας και της Ευρώπης.

Το κόσμημα της Μεσογείου, το νησί της Κρήτης, είναι το τέλειο ραντεβού για να εξερευνήσουμε εκπληκτικές χρυσές παραλίες σε ένα κατάλυμα πέντε αστέρων, για να βρεθούμε με καυτά ζευγάρια του SDC! Μη χάσετε αυτό το χαλαρό, δίχως έγνοιες, σέξι διάλειμμα για ανταλλαγή συντρόφων με... ελληνικό στυλ και ελάτε μαζί μας σε αυτήν την περιπέτεια».

«Είμαστε... sold out»

Η ειδοποίηση ότι η συγκεκριμένη εκδρομή πλέον έχει κλείσει και δεν μπορεί να φιλοξενήσει άλλους έχει αναρτηθεί ήδη στον ιστότοπο του SDC. Κι αυτό παρότι τις τιμές για την εκδρομή... δεν τις λες και οικονομικές: 997 ευρώ το άτομο για απλό δωμάτιο και 1.497 ευρώ το άτομο για σουίτα. Και όλα αυτά για το διάστημα από 28 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, ενώ δεν περιλαμβάνεται το κόστος μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, το οποίο το πρακτορείο έχει ορίσει στα 100 ευρώ επιπλέον.

Βεβαίως οι τιμές αυτές δεν είναι κάτι... φοβερό για την πλειοψηφία των μελών του club, αφού το SDC θεωρείται ένα "υπερ-κυριλέ" swingers service, όπου η μεγάλη πλειοψηφία των μελών έχει σημαντική οικονομική επιφάνεια και περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, μεγαλοστελέχη επιχειρήσεων, διάφορες celebrities κ.λπ.

Σχόλια