default-image

Επιστολή ΝΟΔΕ προς Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές του νομού

Κρήτη
Επιστολή ΝΟΔΕ προς Δημοτικές Τοπικές Επιτροπές του νομού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστολή απέστειλε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου στους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ε. νομού Ηρακλείου.

Στην επιστολή, η οποία κοινοποιείται στον ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, στον βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη και στους υποψήφιους βουλευτές του νομού Ηρακλείου, καθώς επίσης και στη γραμματεία Οργανωτικού της Ν.Δ., αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι

Μετά και από τη σχετική απόφαση της ΝΟΔΕ κλιμάκια του γραφείου Τύπου και ενημέρωσης επισκέπτονται το νομό Ηρακλείου με σκοπό την επί τόπου ενημέρωση για τα προβλήματα της κάθε περιοχής.

Στα πλαίσια αυτά ήδη έχουν πραγματοποιηθεί επισκέψεις στους Δήμους Ηρακλείου και Βιάννου, καθώς και στην αερολιμένα κατά τη διάρκεια των οποίων υπήρξε εποικοδομητική συνεργασία με τις αρμόδιες δημοτικές Αρχές, αλλά και των αερολιμενάρχη Ηρακλείου πάνω σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Με δεδομένο ότι στο προσεχές διάστημα σε χρόνο που θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη και στην περιοχή σας, παρακαλούμε το συντομότερο δυνατόν ύστερα και από συνεννόηση με τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου σας να ιεραρχήσετε και να μας γνωρίσετε τα κυριότερα προβλήματα της περιοχής σας προκειμένου σε συνεργασία με τις Δημοτικές Αρχές και την βοήθεια των βουλευτών-ευρωβουλευτών αλλά και των κεντρικών οργάνων του κόμματος να προωθηθούν λύσεις προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Την επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, Θέμης Τζουλιαδάκης και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της ΝΟΔΕ και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Ν.Δ., Νίκος Αντωνακάκης».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News